Seneste nyheder

Generalforsamling 2018.

Teatergruppen Elverfolket afholder ordinær generalforsamling d.22/5 2018 kl.19.30 på Kulturkasernen.Generalforsamlingen er stedet, hvor du kan stille spørgsmål til bestyrelsen. Høre om året der gik, og hvad skal ske i det næste. Stille forslag om ting du gerne vil have vedtaget eller debatteret, eller måske selv stille op til valget af ny bestyrelse. Så kom og vær med, og sørg for at din stemme bliver hørt.

Generalforsamlingen foregår efter følgende dagsorden :

 1. Valg af dirigent
 2. Formandens beretning om årets arbejde og aktiviteter 2017-2018
  Debat og spørgsmål vedr. årets aktiviteter
 3. Økonomisk beretning fra kasserer
 4. Bestyrelsens forslag
 5. Indkomne forslag
 6. Fremtidige aktiviteter :
  Bestyrelsen fremlægger repertoire/aktivitetsplan for indeværende sæson (2018-2019)
  Forslag til aktiviteter for næste sæson
 7. Valg af stemmetællere
 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer
 9. Valg af interne revisorer
 10. Eventuelt.
Hvis du har forslag der skal under punkt 5, bedes du sende dem til formand@elverfolket.dk senest fredagen inden generalforsamlingen (18/5). Du må også gerne meddele inden generalforsamlingen, hvis du allerede nu ved at du gerne vil stille op som kandidat til bestyrelsen. Men du kan også vente og først fortælle os, når vi når frem til punkt 8.
For at kunne stemme på generalforsamlingen eller blive valgt ind i bestyrelsen, skal du være medlem af foreningen. Du er medlem af foreningen hvis du har været deltager på Uriels Bælte eller Rock of Ages, eller har betalt medlemsgebyr et sted imellem 1/6 2017 og nu. Medlemsskab kan også betales på selve generalforsamlingen.
Image result

Teatergruppen Elverfolket er glade for endelig at kunne fortælle, at vi til december 2018 sætter musicalen “Next to Normal” op. Som titlen så fint illustrerer, er det en opsætning der ligger udenfor nummer ift. vores normale sæsonrepertoire, men vi kunne simpelthen ikke dy os, og måtte give os i kast med dette projekt – musicals kan man aldrig få for mange af.
Vi vil på denne baggrund gerne invitere alle der er interesserede i at medvirke som skuespillere / sangere til informationsmøde om forestillingen, med efterfølgende audition, lørdag den 9. juni fra kl 10, i Elværkets lille sal – på Gasværksvej i Holbæk.
”Next to Normal” er en af de musicals som musicalnørderne elsker, men den brede befolkning ikke har opdaget.
Det har vi tænkt os at lave om på, da vi finder at dens tematik er vigtig at få behandlet, belyst og debatteret – så vigtig at den tilbage i 2010 vandt en Pulitzer-pris. Musicalen er en dramatisk, humoristisk, uhøjtidelig og samtidig meget alvorlig fortælling, om en familie hvor moderen er ramt af en alvorlig psykisk lidelse – og hvordan det påvirker både hende og hele familien. Det et en musical der kommer hele følelsesregistret rundt og rammer lige i hjertekulen. Det er ikke en ”feel good”-musical, men en ”feel everything”-musical.
Vi søger derfor et lille, men stærkt cast på 6 deltagere, der alle har store roller og derfor skal de alle være dygtige sangere og skuespillere og i en vis udstrækning kunne danse, eller som minimum have flair for at bruge sit bevægelsesapperat. Vi har brug for både mænd og kvinder, unge og voksne, da rollerne er som følger:

 • Moderen Diana
 • Faderen Dan
 • Sønnen Gabriel
 • Datteren Natalie
 • Kæresten Henry
 • Lægen / psykiateren

Du skal være mindst 15 år og du kan ikke deltage i dette og samtidig deltage i Elverfolkets opsætning af “Ronja Røverdatter”. Alle deltagere skal være medlem af Teatergruppen Elverfolket og skal desuden betale et deltagergebyr på kr. 200.
Vi øver og vi spiller forestilling på Kulturkasernen. Vores prøve- og opsætningsperiode er kort men intens og den strækker sig fra starten af september (uge 36) til opsætningsperioden i starten af december. Der vil være fast ugentlig øvedag tirsdag kl. 19 til 22 i Spejlsalen på Kulturkasernen, startende tirsdag den 4. september.
Desuden vil der være en række øve-weekender frem mod selve opsætningsperioden, blandt andet i weekenderne uge 43 og uge 46 i Caféen på Kulturkasernen, men flere vil komme til.
Vores opsætningsperiode (inkl. forestillinger) vil være hver dag i ugerne 48 og 49 i Teatersalen på Kulturkasernen.
For at være med, skal du kunne deltage i det hele…
Med hensyn til audition, så afholder vi den efter informationsmødet – således at informationsmødet er fra kl.10 til 11, fulgt af en pause på en time, hvor vi vil være til rådighed for spørgsmål. Så starter audition kl.12 og varer frem til kl.19 – men ikke nødvendigvis gældende for alle deltagere. For at komme i betragtning til en rolle, skal du:

 1. …synge en sang for os, efter eget valg. Det skal være en sang der præsenterer dit talent og dine evner bedst muligt, men også en sang du mener har noget på hjerte.
 2. …fremføre en monolog efter eget valg, med en varighed på max. 2 min. Den skal fremføres uden hjælpemidler, og du skal gøre dig samme overvejelser som ved sangvalget.
 3. …have tøj med/på som du kan bevæge dig i, da en del af auditionen vil være workshop-præget med fokus på samspil, interaktion og bevægelse. Denne del kan ikke forberedes hjemmefra.

For at få et bedre kendskab til musicalen, hvis du ikke har det i forvejen, så kan musikken findes på Spotify, trailere findes på Youtube. Nedenfor er der et par brugbare links:

Den grønne ansjos
HVAD ER EGENTLIG MENINGEN – OG HVOR ER DEN ?
HVOR LIGGER HUNDEN MON BEGRAVET ?
ER DER ALTID ÉN RØD TRÅD – ELLER ER DER MANGE SOM HELE TIDEN KRYDSES OG INDVIKLES?
ER DEN RØDE TRÅD BARE ALTID DIN EGEN HUNDESNOR? –  OG FORSTÅR VI EGENTLIG ALTID, HVAD DE ANDRE HAR GANG I?
I beværtningen DEN GRØNNE ANSJOS mødes mange virkeligheder – og megen musik opstår…
Kom og se det udspille sig i TELTET PÅ FILMTORVET under SKVULP…
Genkendelige episoder og tildragelser blandes med overraskende indslag – og krydres med en række fællessange, så der både er noget at kigge på, undres over, lytte til og deltage i….
ELVERFOLKET står for løjerne i DEN GRØNNE ANSJOS
Ansjosen spiller fredag d.18/5 kl.19.00 og lørdag d.19/5 kl.13, 15 og 19.00.
Alle forestillinger er i teltet på filmtorvet, foran Kulturbiografen.
Infomøde på Ronja Røverdatter
Kan du heller ikke få nok af Elverfolkets forestillinger?
Så bare rolig. Vi er allerede i gang med forberedelserne til næste forestilling RONJA RØVERDATTER.
Allerede den 28. Maj 2018 er der info møde på Elverfolkets næste Familie forestilling: nemlig Sebastians musical-udgave af Astrid Lindgrens fantastiske historie.

Musicalen handler om den unge røver-pige Ronja og hendes liv i Mathis borgen. I historien møder vi både magiske væsner, og vild natur. Der er venskaber og uvenskaber, had og kærlighed, og bedst af alt –rigtig mange forskellige muligheder for at få en plads på scenen. 😉
Forestillingen vil spille i efterårsferien 2018, og der vil primært være øvegange mandag aften samt øve-weekender af og til.
For at være med i forestillingen skal man være fyldt 10 år på premiere datoen, og man skal kunne deltage i alle forestillinger hele efterårsferien. Så har du en sanger, danser eller skuespiller gemt i maven, så kom forbi infomødet på Ronja Røverdatter.
Mødet vil foregår i Caféen, på Kultur kasernen (Kasernevej 43) i Holbæk klokken 19.00.
Den efterfølgende weekend vil der være øve-weekend med forskellige workshops, hvorefter de forskellige roller vil blive fordelt.
Vi beklager at der tidligere er blevet meldt en anden aldersgrænse ud, men vi havde på daværende tidspunkt, desværre ikke alle informationer!

Image result for ronja røverdatter

Musicalen Atlantis i 2019

I 2018 er det 25 år siden, musicalen Atlantis havde premiere første gang. Det skal selvfølgeligt fejres, og Elverfolket har været så heldige at være en af de få teatergrupper, der har fået lov til at lave musicalen i 2019.
Så hvis du gerne selv vil være med i forestillingen som skuespiller, sanger eller danser – Eller måske har lyst til at bygge scene, passe bar eller sy kostumer (find selv på mere), så sæt allerede nu kryds i kalenderen ved den 29.oktober 2018, hvor der vil være infomøde om forestillingen, 19.30 på Kulturkasernen. Hvis du stadig har lyst til at deltage efter infomødet, vil der være audition i den følgende weekend.
Hvis du der imod foretrækker at se forestillingen fra tilskuerpladserne,  må du desværre væbne dig med tålmodighed. Du skal først sove ca. 365 gange før Elverfolket har premiere på Atlantis I april 2019.

Elverposten

Elverfolkets kalender

maj 2018

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ofte stillede spørgsmål


Hvor køber jeg billetter

Det gør du her

Link til billetbestilling

Hvordan bestiller jeg DVD'er fra tidligere forestillinger

Hvis du er medlem af foreningen kan du bestille et kopi af forestillingen som et kært minde om forestillingen Den kan bestilles HER

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har et forslag til nye forestillinger

Du kontakter os enten på kontakt@elverfolket.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden

Hvordan betaler jeg deltagergebyr for en forestilling

Du betaler deltagergebyr via dette Link Husk der er forskel på hvordan der skal betales deltagergebyr og medlemsskab
 1. I voksenforestillingen i foråret skal man
  1. Have gyldigt medlemsskab som er gældende 1/6 til 31/5
  2. Betale deltagergebyr for forestillingen
  3. Evt. T-shirt, DVD mm.
 2. I Familieforestillingen i Uge 42 er der 2 forskellige deltagere. Nemlig Ungdomsskole og Alm. deltagere
  1. Ungdomsskoledeltagere skal kun betale medlemskab da deltagergebyret betales af ungdomsskolen. Du kan deltage i via ungdomsskolen hvis du er eller fylder 13 inden premieredagen i uge 42 og IKKE er fyldt 18 inden premieredagen.
  2. Almindelig deltager dækker alle andre end ungdomsskole deltagerne. Her skal du både betale medlemsskab samt deltagergebyr

Hvordan bliver jeg medlem af elverfolket uden at deltage i en forestilling

Du kan altid blive medlem af Teatergruppen Elverfolket ved at betale kontingent, dette gøres via dette Link  

Hvordan tilmelder jeg mig Audition/Workshop

Du tilmelder dig Elverfolkets Audition/Workshop via dette link En tilmelding til workshop eller audition er ikke din sikkerhed for deltagelse i forestillingen, men en garanti for at du kan deltage i Audition/workshop Audition = Voksenforestillinger i foråret Workshop = Familieforestillinger i uge 42  

Elverfolket på Snapchat

Snapchat

Follow Elverfolket on Snapchat!

Seneste kommentarer

5 dage siden

Elverfolket

Totalt på fælde-rebet, vil jeg her, give alle jer natte-ravne muligheden for, at være de første til at læse dagens bestyrelses-fortælling. 😉

Ole har været med i elverfolkets bestyrelse så langt tilbage jeg kan huske. Så hvis man ikke allere kender ham, så er det da vidst på tide at læse lidt om ham. . 😉 :

"Jeg har, med undtagelse af en enkelt periode ude, siddet i bestyrelsen siden sidste årtusinde! I øjeblikket er´jeg med til at lave nyhedsbrev, vedligeholde vores webside og vore FB side/gruppe.

I de mange år er Elverfolket gået fra at være en forening med nogen OK forestillinger, hvor det sociale i forbindelse med forestillingen, i høj grad var i var i højsædet, til at lave nogen sindsygt gode forestillinger, men hvor der stadig er plads at hygge . Og det er i høj grad en udvikling der har været styret af bestyrelsen.

Som andre i bestyrelsen, er jeg startet fordi jeg følte at hvis ikke der var nogen der gad at sidde der, så var der heller ikke nogen forestillinger. Men når man sidder der finder man også ud af at man i bestyrelsen, udover hvert år at være med til at bestemme forestillinger, også på den lange bane, har mulighed for at påvirke den retning man synes Elverfolket skal gå i. Så hvis man synes at vi skal lave flere små forestillinger, mere eksperimenterende teater, eller måske flere workshops, så synes jeg, man skal lade sig vælge ind!

Jo flere vi er i bestyrelsen, jo mere kan vi producere."

Det lyder sgu da egentlig meget fornuftigt synes i ikke? 😊 😉

Så husk altså alle sammen #Elverfolket #Holbæk #Musical #Generalforsamling #Kulturkassernen #22maj #caféen #19.30
... Se mereSe mindre

Vis i Facebook
·Del

6 dage siden

Elverfolket

Jeg håber ikke i savnede en præsentation alt for meget igår. 😂 Men jeg havde ihvertfald brug for lige at tænke over alle de informationer de første 3 bestyrelsesmedlemmer havde givet. 😉
Men nu er jeg klar til endnu en beretning om bestyrelses livet. Så derfor kommer her Louises historie. 😉 :

Hej derude 🙂

Jeg har været i Elverfolkets bestyrelse siden 2015, det første år som suppleant og siden fuldbyrdigt medlem.

Jeg elsker at være i bestyrelsen fordi man være med til at udvikle og vælge på det kunstneriske plan, hvad det er man synes Elverfolket skal lave i fremtiden. Det giver også en fantastisk fællesskabsfølelse og man bliver en del af en ekstra familie. Foreningen er styret af frivillige kræfter og derfor er det super vigtigt at der er mange der vil lave lidt, så det ikke kun er få der laver meget!

Det sidste års tid har jeg været på barsel og derfor ikke brugt ligeså meget tid på bestyrelsesopgaver som jeg gerne ville. Derudover er flere trådt ud af bestyrelsen de sidste år grundet travlhed og personlige sager. Det betyder at der er en hård kerne at seje Elvere der har trukket læsset!

Vi håber på flere stærke og kreative individer med en positiv tilgang til tingene og en masse viljestyrke til at joine os i det enorme arbejde det er at drive den fantastiske forening Elverfolket 😄☀️

Mange teaterhilsner fra Louise.

Så husk:
#Elverfolket #Holbæk #Musical #Generalforsamling #22maj #Kulturkasernen #caféen #19.30
... Se mereSe mindre

Vis i Facebook
·Del

1 uge siden

Elverfolket

Her lige inden sengetid var jeg så heldig, at få endnu en beskrivelse fra et bestyrelsesmedlem der ville fortælle om hvad hun går og laver.
Så hvis i ikke allerede er gået i seng. Så skulle i tage og læse dette indslag fra Lone. 😉

Halløj mit navn er Lone Terp Christiansen

Jeg har siddet i Elverfolkets bestyrelse siden 2016, første år som suppleant og siden hen som fuldbyrdet medlem.

Jeg har i løbet af de to år siddet i forskellige udvalg. På nuværende tidspunkt er jeg blandt andet i kostumeudvalget og er Elverfolkets repræsentant i Kulturkasernerådet, hvor jeg også sidder i dennes bestyrelse.

Jeg synes det er fedt at sidde i bestyrelsen, da vi har mulighed for at beskæftige os med lige netop de områder, som interesserer os. Hvis vi for eksempel tager Kulturkasernerådet så får man som repræsentant lov til, at sætte sig dybere ind i den daglige arbejdsgang på selve kasernen og hvad de mange andre foreninger går og laver.

Det er fantastisk at være i en bestyrelse, hvor alle medlemmerne brænder for hver deres område og for at skabe den best mulige forening for vores mange medlemmer, både unge som gamle.
Det er til tider en hård tjans, men vi gør alt hvad vi kan for at løfte i flok og sørge for, at ingen bliver efterladt med et problem de ikke selv kan løse i processen.
I Elverfolket er der ingen der står alene.

Jeg glæder mig til at se nogle af jer i den kommende bestyrelse, så vi sammen kan arbejde på at skabe den bedst mulige forening!

Mvh Lone Terp Christiansen

Og igen husk nu #Elverfolket #Holbæk #Musical #Generalforsamling #Kulturkasernen #caféen #22maj #19.30
... Se mereSe mindre

Vis i Facebook
·Del

1 uge siden

Elverfolket

Den næste fra bestyrelsen der har taget sig tid til at forklare mig hvad hun laver i bestyrelsen er Signe.
Hun forklarer sit arbejde i bestyrelsen sådan her:

Jeg hedder Signe Juul Thorsø

Jeg har været i Elverfolkets bestyrelse siden 2015. Det er fedt men også til tider hårdt arbejde at være med til at få en forening som Elverfolket til at køre.

Jeg har i de sidste tre år siddet i forskellige udvalg. Og det sidste år været en del af formandskabet. Det er super interessant at få lov til at bidrage med det man er god til. Og ligeledes at få lov til at udfordre sig selv ikke mindst, men også foreningen. Vi skal helst som forening kunne udvikle os og være nysgerrige og lydhør for hvad medlemmerne brænder for. Men vi skal også kunne bestå og have et solidt og bæredygtigt fundament og her er det netop bestyrelsen der samler trådene og holder hjulene igang når den kunstneriske proces går i gang.

De forskellige udvalg arbejder målrettet med deres interesseområde. For eksempel har jeg siddet i det vi kalder eventudvalget som bl.a. har stået for Elverfolkets deltagelse v Skvulp og andre arrangementer hvor Elverfolket har været ude og synge. Der handler det meget om planlægning af indslag og repetoire til de forskellige arrangementer.

Jeg syntes det er fedt at være i en bestyrelse hvor vi kan diskuterer forskellige emner og stadig samarbejde om at skabe en fed forening!

Hilsen

Signe Juul Thorsø

Så husk #Elverfolket #Holbæk #Musical #Generalforsamling #22maj #Kulturkasernen #19.30
... Se mereSe mindre

Vis i Facebook
·Del

1 uge siden

Elverfolket

De er sgu effektive i Elverfolkets bestyrelse.

Derfor kommer allerede her den første beskrivelse af hvad det vil sige at være i bestyrelsen. 😍
Denne gang fra Elverfolkets formand Anders:

Hej Mit navn er Anders Rasmussen,

Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2010 hvoraf de sidste 4 år har været som formand i Elverfolkets formandskab.
Jeg sidder i bestyrelsen fordi jeg syntes det er rart at sidde i maskinrummet hvor beslutningerne tages og forestillingerne besluttes. samtidig er vi med til at skabe den kultur vi syntes er nødvendige i Holbæk kommune.
Som bestyrelsesmedlem har vi ligeledes mulighed for at ha medindflydelse på hvodan teknikken i foreningen skal være i form af lys, lyd mm.
Som formand har jeg haft dialogen med eksterne samarbejdspartnere, kommunen paraply organisioner som DATS mv.
Jeg har ligeledes været teknisk ansvarlig med ansvar for udlejning og indkøb af "det rigtige" udstyr til foreningens teknik pulje

Hvorfor er det fedt at sidde i Elverfolkets bestyrelse.
I starten syntes jeg at hvis man ville nyde så måtte man også yde, senere har det også været at skabe et fællesskab sammen med de skiftende bestyrelsesmedemmer for at få en forening som elverfolket til at bevæge sig i forskellige retninger.
Nogle er til store musicals, andre er til mindre performance og der skal bestemt være plads til det hele.

Derfor er det vigtigt at bestyrelsen igen kan blive fuldtallige på de 15 mennesker da jo flere vi er jo bedre kan vi sammen skabe en forening der kan håndtere de aktiviteter vi ønsker os nu og i fremtiden.
Kh.
Anders Rasmussen
ar@elverfolket.dk
4064 5688 @ Holbæk
... Se mereSe mindre

Vis i Facebook
·Del

1 uge siden

Elverfolket

Er du i tvivl om hvordan du finder os på snapchat og instagram?

Du kan søge på navnet Elverfolket, eller du kan tilføje os ved hjælp af denne snap kode. 😉

Ha en dejlig weekend.
- Elverfolket 😉
... Se mereSe mindre

Vis i Facebook
·Del

1 uge siden

Elverfolket

Hej alle sammen.

Det her er Stine Matine Singerholm Christiansen. Hun vil den næste uge, styre elverfolkets instagram og snapchat. Hvor hun vil finde ud af hvad det egentlig vil sige at sidde i bestyrelsen hos Elverfolket. 😉

Så følger du os ikke allerede, på enten insta eller snap, så er nu et godt tidspunkt at begynde på. 😉

Og så glæder vi os til at se jer alle sammen til generalforsamlingen den 22. Maj. 😉
... Se mereSe mindre

Vis i Facebook
·Del

1 uge siden

Elverfolket

Hej alle sammen. 😉
Den næste uge vil @Stinematine styre elverfolkets instagram og snapchat.
Hun er nemlig en af de elvere der har en plan om at stille op til elverfolkets bestyrelse ved generalforsamling den 22.Maj.

Hun vil derfor bruge den næste uge på at undersøge hvad det vil sige at være bestyrelsesmedlem, og har derfor fået lov til også at vise det til jer andre. 😉

Så følg med her, eller på snapchat. 😉
Og husk: #Elverfolket #Generalforsamling #Holbæk #Kulturkassernen #Musical #22maj #caféen #19.30
... Se mereSe mindre

Vis i Facebook
·Del

3 uger siden

Elverfolket

Helt ekstraordinært har vi fået 25 billetter ledige til Fredag De er sat i salg nu og er midt i salen. så skynd dig at købe billet før din nabo billet.elverfolket.dk ... Se mereSe mindre

Vis i Facebook
·Del


PREMIERE TORSDAG D. 26. APRIL KL. 19:30 – 2018


Denne side udløber Wednesday 30. August 2023 kl. 11:11