fbpx

Audition på “Best Little Whorehouse In Texas”

Så er informationsmødet på  vores næste forestilling “Best little whorehouse in Texas” vel overstået. 😁
Hvis du var forhindret i at være der, eller der lige var noget du ikke fik fat i, er her lige en lille opsummering på, hvordan du tilmelder dig til audition, og nogen praktiske oplysninger.

Audition er lørdag d.2/11 fra 9.00 til ??? (afhænger af antallet der tilmelder sig) på Kulturkasernen i Holbæk. Du tilmelder dig ved først at udfylde formularen på audition.elverfolket.dk, og dernæst sende et vellignende foto til bestlittle@elverfolket.dk. .
NB. Audutionplanen udsendes Fredag d. 1. November så hold øje med din mail..

Du burde nu modtage en bekræftelse på din tilmelding, indeholdende et link til audition materialet. Her finder du en forklaring på hvad der vil foregå i løbet af dagen (du skal synge og danse) og hvilke(n) sang du skal øve dig på. Hvis du tilmelder dig “kun” som danser vil du ikke blive bedt om at synge, og hvis du modsat “kun” melder dig til koret, vil du ikke blive bedt om at danse.
Hvis du er forhindret i at deltage på auditiondagen, så send os en mail, og vi vil forklare hvad du så gør.
Lidt praktisk information: Øveaftener er mandage fra 19.00 til 22.00. Her udover vil der være et antal øveweekender (ca. 1 om måneden). Hvis der er dage du ved du ikke kan, så sig det i god tid, så vi kan tage højde for det i øveplanen (også selv om du måske “kun” har en lille rolle).
Premieren er onsdag d.25/3-2020 kl.19.00 og sidste forestilling er lørdag d.4/4. Her imellem vil være ca. 9 forestillinger.
Du skal nok også regne med at der vil være et tæt opløb de sidste 10 dage før premieren.
Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til bestlittle@elverfolket.dk
Sidste frist for tilmelding er torsdag d.31/10 kl.23.59
🌾Best little whorehouse in Texas er forestillingen om en Texas-sherif, der holder hånden over den lokale bordelmutter, som han er forelsket i, og en emsig moralprædikant der bringer forvirring og dramatik ind i forholdet mellem sheriffen og bordelværtinden.🌾
 
Auditionweekend vil være weekenden d.2.nov, så der skal du også sætte kryds i kalenderen☑️
 
Produktionen kan kontaktes på bestlittle@elverfolket.dk