fbpx

Next to Normal

Spilles i Musikhus Elværkets store sal
Premiere: Fredag d. 1. Februar kl. 19:00 – Derudover spilles der
Lørdag d. 2. Februar kl. 14:00 og Kl. 19:00
Søndag d. 3. Februar kl 14:00
Køb billetter HER

eller klik på kommende begivenheder og vælg den dag du ønsker

Følg med her eller på vores facebookside

Next to Normal er ikke en Feel-Good, men en Feel-Everything musical.

Teatergruppen Elverfolket har til februar valgt at prøve kræfter med et af de mest skelsættende dramatiske værker i nyere tid, den Tony Award og Pulitzerpris-vindende rockmusical ”Next to Normal”.

Next to Normal er en musical, som er drevet af den dramatiske historie om en nutidig kernefamilie, som kæmper med de dilemmaer, som rigtig mange af os kan genkende fra vores eget liv: Drømmen om passion og selvrealisering overfor ønsket om tryghed i en veletableret kernefamilie.

Egentlig drømmer de bare om det perfekte liv, og om at alting skal blive bedre og mere normalt. Men intet er normalt – ikke engang tæt på, for den lille kernefamilie er udsat for psykisk sygdom og en tragisk hændelse. Så hvor meget kan den bære, før den krakelerer og falder fra hinanden?

I ”Next to Normal” går elektrochok og lykkepiller hånd i hånd med humor og absurditet, og skaber et stærkt menneskeligt drama.

Velkommen til en forestilling for både teater-elskere og musical-nørder! Velkommen til en forestilling der ikke bare er en feel-good musical, men en feel-everythingmusical! Velkommen til en forestilling der giver mening for os alle – og særligt for de af os, der har, eller har haft, psykisk sårbarhed tæt inde på livet.

Forestillingen sættes op af et kunstnerisk team bestående af instruktør Martin Ousted Christiansen, sanginstruktør Anna Christine Bauer, kapelmester Bjarne Greisen Larsen og koreograf Sophie Bromand.

Så kom med hjem til familien Goodman, hvor dørene åbnes til premiere fredag den 1. Februar kl 19. Vi spiller også to gange lørdag og 1 gang søndag…

Køb billet via elverfolket.dk