Legally Blonde the Musical, er en storslået musical, hvor sang, drama og dans tager dig gennem hele følelsesregistret. Store danseoptrin, fremragende komik og storladne ballader – Elverfolkets store satsning Legally Blonde.

Legally Blonde the Musical, eller Blondines Hævn, er baseret på feel good filmen af samme navn fra 2001 med Reese Witherspoon i titelrollen. Forestillingen handler om den unge smukke Elle Woods, der for at genvinde sin tabte kærlighed må gennem Harvard University’s strenge jurastudie.

På hendes vej gennem studiet møder hun et virvar af skønne karakterer, der både forsøger at hjælpe og hindre hendes vej til retssalen. Der er tale om en verdens bedste musicals, hvor sang, drama og dans er mesterligt syet sammen og udgør en uovertruffen rutsjebanetur gennem hele følelsesregistret. Sjældent ses en så aldeles fremragende brug af musicalformens parametre, og der er virkelig noget for enhver smag i mesterværket Legally Blonde:

Der er store danseoptrin, fremragende komik, storladne ballader og festlige kornumre. Velkommen til det bedste musicalverdenen har at byde på i Elverfolkets store satsning Legally Blonde, der instrueres at teamet bag sidste års succes Klokkeren fra Notre-Dame!

Begivenhed Performere

Dato

April 20, 2017 - May 04, 2017

Tid

19:00 PM - 22:00 PM

Sted