Familieforestillingen Efteråret 2015

Aladdin (Sebastian)

aladdin_sebastian

Aladdin

Musical af Sebastian.

En musikforestilling basseret på Adam Oehlenschlägers dramatiske eventyr.
Sebastians musicalversion af denne berømte historie om Aladdins eventyr, hvor han møder lampens ånd, der kan bringe ham hvorhen han vil og give ham alverdens skatte. Men det gode kommer ikke uden problemer. Den øvrige musik er skrevet af Morten Kærså der er bedre kendt som frontfigur i bandet Moonjam. En forestilling for alle aldre, der bygger på Ohlenschlägers dramatisering. Aladdin står som en af Ohlenschlägers hovedværker, trods hans unge alder, da han skrev den. Kombineret med Sebastians iørefaldende musik går man næsten mavedansende hjem.

SANGE: Rejsesang, Noureddins sang, Klagesang, Ringens ånd, Gulnares sang, Kærlighedstema, Slavemarch, Sangen om slangen, Krybets sang, Vuggesang, Hyldestkor.

 

Forestillingen spilles som sædvanligt i uge 42,

2 Comments

 • Lene Kornbech Grell

  4/26/2015

  Hej.
  Er der brug for børn i forestillingen?
  Jeg har en pige på 8 år, der meget gerne vik spille teater, synge, danse mv.
  Mvh. Lene

  • Anders Rasmussen

   4/29/2015

   Hej Lene
   Det vil være vores familieforestilling i Uge 42 hvor der er ca. 100 børn med. Vi har ikke endnu aftalt den nedre alder for at deltage. men den vil være enten 9 eller 10 år. Så din datter bliver desværre nødt til at vente et år. Grunden til at vi har den nedre aldresgrænse er for at vi kan være i vores teatersal
   Mvh.
   Anders Rasmussen
   Produktionsleder
   Aladdin

Skriv et svar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.