fbpx

Audition på “The Best Little Whorehouse In Texas”

Så er er det endelig blevet tid til informationsmøde på vores næste forestilling “The Best Little Whorehouse In Texas”. Det er nu på mandag
d 25. oktober 2021 kl. 19:00 i Caféen på Kulturkasernen.

Musicalen ”The Best Little Whorehouse In Texas” er både en humoristisk og dramatisk fortælling, der kommer hele følelsesregistret rundt. Vi møder den texanske sherif der holder hånden over den lokale bordelmutter, som han har forelsket sig i. Den emsige moralprædikant forstyrrer dog idyllen i det lille lokalsamfund og skaber forviklinger i forholdet mellem sheriffen og bordelmutter.

 

Vi glæder os til at tage imod jer til infomødet og fortælle meget mere om denne skønne forestilling samt hvordan audition vil forløbe. Hvis du er forhindret i at deltage, så er der herunder en lille opsummering af, hvordan du tilmelder dig til audition samt nogle praktiske oplysninger.

AUDITION

Audition løber af stablen på Kulturkasernen søndag d. 07.11.21 kl.9 – ? (afhænger af deltagerantallet) samt mandag d.08.11.21 kl.18-22.
Der vil desuden være eventuelle callbacks lørdag d.13.11.21 kl.9-18
– så der skal du også sætte kryds i kalenderen.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen på audition.elverfolket.dk og dernæst sende et vellignende foto til bestlittle@elverfolket.dk.

Sidste tilmeldingsfrist til audition er onsdag d.3.11.21 kl.23:59.

Du modtager nu en bekræftelse på din tilmelding indeholdende et link til auditionmaterialet. Her finder du en forklaring på hvad der vil foregå i løbet af dagen (sang og dans) og hvilke sange du skal øve dig på. Hvis du “kun” tilmelder dig som danser, vil du ikke blive bedt om at synge. Hvis du modsat “kun” melder dig til koret, vil du ikke blive bedt om at danse.

 

Auditionplanen udsendes via mail onsdag d. 4.11.21. inden midnat

Hvis du er forhindret i at deltage på auditiondagen, så send os en mail, og vi vil forklare hvad du så gør.

PRAKTISK INFORMATION

Vores prøveforløb strækker sig fra november 2021 (efter endt audition) til premieren i april 2022. Vores prøveaftener er mandage kl.19-22, herudover vil der være prøveweekender (ca. 1 om måneden).
Hvis der er dage du ved du ikke kan, så sig det i god tid, så vi kan tage højde for det i prøveplanen (også selv om du “kun” har en mindre rolle).

Spilleperioden er d.20. – 30. april 2022 – ca. 9 forestillinger i alt. Du skal derudover regne med, at der vil være en opløbsperiode i rundt regnet de sidste 10 dage optil premieren – her forventes 100 % fremmøde.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til bestlittle@elverfolket.dk


Sted Kasernevej 43, 4300 Holbæk
Dato 7. november, 2021 - 8. november, 2021
Tid 09:00 - 22:00
Billetter Køb billet her