fbpx

Elverfolket holder fanen højt

ELVERFOLKET HOLDER HÅBET I LIVE MED BØRNEHJEM OG HOREHUS

Selvom håbets lysegrønne farve delvist er forsvundet med vinterens abrupte ankomst, holder Elverfolket hovederne højt og melder nu ud om planerne for sæsonen 2021/2022.
Annie går forrest
Endnu en feminin protagonist gør sit indtog i uge 42 i år, når Elverfolket påtager sig den store opgave at opføre Annie som familieforestilling.
Her vil der være rig mulighed for at sammensætte et stærkt hold af dygtige børn og unge, der virkelig kan få smilet og kampgejsten frem i en ellers presset tid.
Så snart situationen omkring COVID-19 tillader det, vil Elverfolket melde endeligt ud omkring infomøde og workshop.
Læs mere om forestillingen:
Handlingen foregår i USA i 1933 under Den Store Depression.
Annie – en altid optimistisk og praktisk anlagt pige på elleve år – bliver udvalgt blandt de forældreløse piger på børnehjemmet til at tilbringe julen hos mangemilliardæren Mr. Warbucks. Han bliver så betaget af Annie, at han vil adoptere hende. Annie vil gerne finde sine rigtige forældre, og det lover Mr. Warbucks at hjælpe med – sammen med FBI og præsident Roosevelt! Annies pludselige held modarbejdes dog af hendes værste plageånd, forstanderinden på Børnehjemmet og dennes bror.
Musicalen bygger på tegneserien “Little Orphan Annie”.
Et horehus, der ikke så let giver op
Byens bedste horehus – The Best Little Whorehouse in Texas
Det var med tungt sind, at Elverfolket i efteråret 2020 måtte aflyse andet forsøg på opførslen af The Best Little Whorehouse in Texas. Corona-restriktionerne gjorde det umuligt at gennemføre øvegange og satte derfor et endeligt punktum for Elverfolkets voksenforestilling for andet år i træk, da forårets opførsel af samme forestilling også måtte aflyses på grund af den første lockdown.
Helt i ånd med de gæve kvinder fra The Best Little Whorehouse in Texas opgiver foreningen dog ikke så let. Det er derfor med stor glæde, at Elverfolket nu for tredje gang forsøger at opsætte forestillingen til foråret 2022.
Som det gjorde sig gældende i efteråret 2020, vil der også i efteråret 2021 være ekstra auditions på de roller, der endnu ikke er besat. Info omkring auditions og øveplan vil blive formidlet senere på året.
Læs mere om forestillingen:
The Best Little Whorehouse er baseret på en sand historie om bordellet The Chicken Ranch, der eksisterede i en lille søvnig by i Texas fra engang i 1840’erne til 1973. Én af årsagerne til at det kunne eksistere så længe var, at det blev beskyttet af både den lokale ordensmagt og politikere. Det blev først nødt til at lukke, da en journalist besluttede sig for at skrive en artikel om stedet, der forårsagede et moralsk og politisk stormvejr.
Yderligere info
SKVULP 2021
Elverfolket håber på at kunne byde velkommen til SKVULP d. 11. og 12. juni, 2021. Der vil følge yderligere info, såfremt det kan lade sig gøre på baggrund af regeringens udmeldinger.
Generalforsamling
Teatergruppen Elverfolkets vedtægter beskriver, at der skal afholdes generalforsamling inden udgangen af februar. Elverfolkets bestyrelse har dog besluttet at udsætte Generalforsamlingen til det igen bliver muligt at være samlet i et fysisk møde, forhåbentligt sidst på foråret.
Har du et bestyrelsesmedlem gemt i maven og kunne du tænke dig at være med til
at forme det fremtidige Elverfolk?
Så skriv meget gerne allerede nu om dit kandidatur til kontakt@elverfolket.dk meget gerne med en kort beskrivelse af dig selv, og om hvorfor du gerne vil være en del af Elverfolkets bestyrelse.